Jeugdleden Aikido Hedel geslaagd

20170705_195810

De jeugdleden van Bushin Dojo (Aikido Hedel) zijn op woensdag 5 juli geslaagd voor de witte band, gele slip en gele band aikido. Allen hebben laten zien de bewegingen en technieken te beheersen die horen bij dit examen.

Geslaagde kandidaten zijn; Thijs de Rooij, Raël Doomernik, Déon van Rhienen, Dominique van Rhienen, Daan van Uitert, Donna de Koning, Julie van der Velden, Mark Nico Manuel, Finn van Oers, Rosalie Smeets, Jayden Kiep, Jasper Kooyman en Kaya Merkx.

Voor de gele band zijn geslaagd; Lieke Thissen, Yanna Swegen en Mirthe van Wijk.

Tijdens de examenles hebben alle jeugdleden laten zien dat ze stevig kunnen staan en de eerste aikidotechnieken uit kunnen voeren. Tevens hebben ze balans, zelfvertrouwen en durf laten zien ten overstaan van het publiek tijdens de druk bezochte laatste les van het seizoen.

Ondanks de spanning die er bij sommige leerlingen vooraf was gingen de examens prima en zijn de leraren trots op de behaalde resultaten.

Er is dan ook hard voor gewerkt afgelopen seizoen en we wensen onze jeugdleden dan ook een welverdiende hele fijne vakantie!