Open les bij Aikido Vught

Op 29 mei opent Bushin Dojo (aikido Vught) haar deuren voor publiek tijdens een open les aikido. Aikido is een krijgskunst waarbij gebruik gemaakt wordt van de kracht van de ander. Het kent geen competitie en de trainingen zijn gebaseerd op een principe van geweldloosheid.
Deze open les vindt plaats in een monumentaal pand aan de Deken van Oss-straat 1 in Vught. De reden van deze open les is de bewoners van Vught kennis te laten maken met aikido. Vanaf 19.45 uur is de deur open voor publiek en enthousiastelingen en de les duurt tot 21.30 uur. Meedoen kan vanaf 14 jaar.
Interesse of meer weten? Neem contact op via r.jans@bushindojo.nl of 0643008421
Achterkant flyers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s